Pensioen3daagse 2023

Op 7, 8 en 9 november vindt de 13e editie plaats van de landelijke Pensioen3daagse. Dit is een initiatief van het platform Wijzer in geldzaken.

Pensioen is je hele leven door actueel
Pensioen lijkt voor veel mensen ver weg. Toch is het dichterbij dan je denkt. Stel je krijgt een nieuwe baan, gaat samenwonen, trouwen of juist uit elkaar. Maar misschien wil je wel eerder stoppen met werken of krijg je onverhoopt met een overlijden in je gezin te maken. Deze gebeurtenissen in het leven hebben gevolgen voor jouw pensioen. Ga ermee aan de slag.

Wat kun je doen voor je pensioen?
Wil je jouw pensioenbedragen bekijken? Dit kan op allerlei manieren.
  • Op je persoonlijke portaal Mijn pensioen krijg je direct inzicht in je pensioen. Je kunt er ook veranderingen doorgeven en al je post over je pensioen bekijken. Log in met jouw DigiD.
  • Bekijk je Uniform Pensioen Overzicht (UPO). Je vindt je UPO van Pensioenfonds APF op Mijn pensioen.
  • Ga naar mijnpensioenoverzicht.nl. Log in met jouw DigiD en bekijk hoeveel pensioen je later in totaal krijgt. Op deze website krijg je inzicht in het pensioen dat je opgebouwd hebt bij verschillende werkgevers en het verwachte pensioenbedrag na pensionering. Daarnaast zie je hoeveel AOW je naar verwachting gaat ontvangen.
  • Vul de Tool ‘Check het nu’ van Wijzer in Geldzaken in en krijg meer inzicht in je pensioen.
  • Op wijzeringeldzaken.nl/pensioen3daagse vind je meer informatie.

Maak een afspraak
We helpen je graag verder als iets niet duidelijk is. Dat kan onder andere door met ons te beeldbellen. Dat is erg handig, want zo kun je jouw scherm met ons delen. Onze pensioen¬specialisten kunnen dan samen met jou documenten bekijken en berekeningen maken met jouw gegevens. Klik hier voor meer informatie en het maken van een afspraak.