Beeldbellen met onze pensioenspecialist: een persoonlijk antwoord op jouw specifieke vraag

Heb je een specifieke vraag over je pensioen? En heb je na het lezen van de beschikbare informatie op website nog aanvullende vragen die niet makkelijk via telefoon of e-mail beantwoord kunnen worden? Dan nemen we graag de tijd om deze te beantwoorden. En dat op de locatie die je zelf kiest, in binnen- en buitenland. Gewoon vanaf jouw laptop, computer, tablet of smartphone.

Waarom beeldbellen over jouw pensioen?
Tijdens het gesprek kun je jouw beeldscherm delen. Zo kun je bijvoorbeeld samen met onze pensioenspecialist documenten bekijken en berekeningen maken. Aan een videogesprek kunnen meerdere mensen deelnemen. Misschien vind je het prettig dat jouw partner, kind of financieel adviseur bij het gesprek is. Dat is allemaal mogelijk!

Waar gaan we het over hebben?
Tijdens het beeldgesprek beantwoorden wij jouw vragen over je pensionering, nabestaandenpensioenen arbeidsongeschiktheidspensioen. Zo kunnen we bijvoorbeeld het volgende met je bespreken:
• Eerder met pensioen: denk je er over na om eerder te stoppen met werken? Hoe kun je dit regelen?
• Wat krijgen mijn partner en kinderen bij overlijden? En wat gebeurt er met mijn nabestaandenpensioen als ik uit dienst ga?
• Wat gebeurt er met mijn uitkeringen als ik arbeidsongeschikt ben en mijn pensioendatum dichterbij komt?

Een beeldgesprek werkt zo
1. Kies in het formulier hieronder een datum en tijd die jou het beste uitkomt.
2. Je ontvangt een e-mailbevestiging met een persoonlijke en beveiligde link.
3. Op het tijdstip van de afspraak ga je naar de beveiligde link.
4. Het beeldgesprek met jouw pensioenspecialist start.
5. Direct na het beeldgesprek horen wij graag wat je van het gesprek vond. Met jouw antwoorden kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren.

Zo ben je goed voorbereid