De Wet toekomst pensioenen is akkoord

Na de Tweede Kamer heeft nu ook de Eerste Kamer ingestemd met de Wet toekomst pensioenen (WTP). De pensioenfondsen en de sociale partners hebben nu tot 1 januari 2028 de tijd om de aanpassingen hiervoor door te voeren.

De komst van de nieuwe pensioenwet is meerdere keren uitgesteld. Nu ook de Eerste Kamer instemde, is er eindelijk duidelijkheid. Pensioenfonds APF en de sociale partners hebben niet stil gezeten. We zijn al een flinke tijd bezig met de voorbereidingen. Dat heeft u afgelopen jaar gemerkt. Wij introduceerden de ‘Pensioen update’ en organiseerden onder andere een webinar over het nieuwe pensioenstelsel en onze nieuwe regeling. We geven ook antwoord op veel gestelde vragen tijdens het webinar.

Verder lezen over de wijzigingen?
Op onze pagina Pensioenakkoord lees je wat er gaat veranderen en wat de nieuwe regels voor jouw pensioen betekenen. Houd onze website in de gaten en zorg dat je op de hoogte blijft. Bekijk ook dit korte filmpje over wat er gaat veranderen.

Blijf op de hoogte
Check op Mijn Pensioen of wij jouw privé e-mailadres hebben! Zo mis je nooit informatie over je pensioen.

Vragen?
Bekijk dan eerst onze veelgestelde vragen. Heb je hierna nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons klantteam. Zij helpen je graag!