De nieuwsbrief over beleggen nu ook online!

Pensioenfonds APF belegt jouw pensioengeld. Maar hoe hebben wij dat geregeld? En waarom is beleggen nou zo belangrijk? In de mailing over beleggen gaan wij daar dieper op in.

Via een video geven onze bestuursleden een duidelijke uitleg waarom wij beleggen. Wij beleggen om de pensioenen betaalbaar te houden. Alleen sparen is niet genoeg. Maar hoe zit dat precies? Kijk snel wat ze hierover te vertellen hebben.

Op onze website hebben wij omschreven hoe wij beleggingen georganiseerd hebben. Wij begrijpen dat je misschien bij het lezen van allerlei lastige begrippen niet meer zo goed weet hoe het zit . De begrippen kunnen wij niet veranderen. We kunnen het wel inzichtelijker maken voor je. In de visual hebben wij de begrippen door lijnen met elkaar verbonden. Zo zie je in 1 oogopslag hoe wij het georganiseerd hebben.

In het laatste artikel gaan we in op hoe wij invloed hebben op verantwoord ondernemen. Want waarom bemoeien wij ons eigenlijk met het beleid van bedrijven? En zijn er bedrijven die wij uitsluiten?

Genoeg interessante vragen!

Lees de antwoorden in de nieuwsbrief over beleggen