Pensioenfonds APF zoekt extern adviseur beleggingscommissie

De beleggingscommissie bestaat uit 3 leden en 2 onafhankelijke externe adviseurs. Wegens het aflopen van de termijn van een van onze adviseurs, zijn wij op zoek naar een expert op het gebied van derivaten, rente-, valuta en inflatiemarkten. Goede kennis van de beleggingscategorieën hypotheken en vastgoed en de uitdagingen van vermogensbeheer voor pensioenfondsen is een pré. De extern adviseur is dagelijks actief met en werkzaam op de financiële markten.

Met alle kennis en vaardigheden vormt de extern adviseur- in goede harmonie - een kritisch tegenwicht (countervailing power) bij de adviezen van de fiduciair manager en individuele vermogensbeheerders en zal gevraagd en ongevraagd advies geven en gespreksonderwerpen initiëren voor de (strategische) agenda.

Ben je geïnteresseerd in deze functie en heb je daarvoor ook de tijd beschikbaar?
Ben jij een stevige persoonlijkheid en professional in beleggen? Ken jij de uitdagingen van de financiële markten en ben jij degene met ervaring op de derivaten en rentemarkten? Is de rol van adviseur jou op het lijf geschreven? Maak dan je belangstelling kenbaar door het sturen van een CV en motivatiebrief.

Reageren?
Reageren kan tot uiterlijk 24 oktober 2021 per mail naar Willeke Pieters

De reactietermijn is verstreken. Heb je gereageerd? Dank je wel daarvoor!