Pensioenfonds APF zoekt voorzitter raad van toezicht

De raad van toezicht bestaat uit drie leden. Eén lid is deskundig op het gebied van vermogensbeheer, één lid is deskundig op het gebied van risicobeheer, actuariële aspecten en interne organisatie en één lid is deskundig op governance, communicatie en juridisch gebied.

In 2021 wordt gezocht naar een voorzitter met ofwel aandachtsgebied Risicobeheer/actuarieel ofwel aandachtsgebied Governance, wet en regelgeving. Zie de bijgevoegde profielschets met op pagina 5 de specifieke deskundigheidseisen per aandachtsgebied.

Ben jij een stevige persoonlijkheid en professional met ervaring in het toezicht? Kun je hierin het voorzitterschap op je nemen, en ben je bereid deze rol in samenspraak met de anderen te wisselen? Ken je het pensioenlandschap en ben jij degene met ervaring in verandertrajecten om je rol in de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel goed te kunnen vervullen? Is de rol van toezichthouder jou op het lijf geschreven?

Reageren op deze vacature en/of vragen
Ben je geïnteresseerd in deze functie en heb je daarvoor ook de tijd beschikbaar? Maak dan je belangstelling kenbaar door het sturen van een CV en motivatiebrief. Reageren kan tot uiterlijk 20 juni 2021 per mail naar Willeke Pieters. Of bij vragen, bel haar op het nummer 06- 21207789.

Profielschets voorzitter raad van toezicht